Oumph carbonara
Ingridienser
- 280 g Oumph! Salty & Smoky
- Smör+rapsolja (både och!) till stekning
- Pasta för 2 personer, gärna färsk linguine
- 1 vitlöksklyfta
- 2 dl grädde
- 1/2 dl vitt vinn
- 1 msk grönsaksbuljongpulver Lantbuljong (https://www.svenskhalsokost.se/images/lantbuljong.jpg)
- 1 msk tamarisoja, https://shop.reneevoltaire.se/images/tamari_500px.jpg
- 50 g parmesan
- salt och svartpeppar
- 1 äggula
- babyspenat och tärnade tomater
Gör så här
- Koka pastan.
- Stek under tiden Oumph! tills den får en grym stekyta.
- Lägg i hackad vitlök på slutet.
- Tillsätt grädden, vinet och grönsaksbuljongen. Koka upp.
- Vänd i pastan och den rivna osten samt slå i ägg-gulan. Blanda runt.
- Avsluta med soja, spenat och tomat som också blandas i.
- Njut av det goda livet
Inlagt av Johan Vallstrand 2018-04-11 13:15:01