Oumph carbonara

Ingridienser

  • 280 g Oumph! Salty & Smoky
  • Smör+rapsolja (både och!) till stekning
  • Pasta för 2 personer, gärna färsk linguine
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl grädde
  • 1/2 dl vitt vinn
  • 1 msk grönsaksbuljongpulver Lantbuljong (https://www.svenskhalsokost.se/images/lantbuljong.jpg)
  • 1 msk tamarisoja, https://shop.reneevoltaire.se/images/tamari_500px.jpg
  • 50 g parmesan
  • salt och svartpeppar
  • 1 äggula
  • babyspenat och tärnade tomater

Gör så här

  1. Koka pastan.
  2. Stek under tiden Oumph! tills den får en grym stekyta.
  3. Lägg i hackad vitlök på slutet.
  4. Tillsätt grädden, vinet och grönsaksbuljongen. Koka upp.
  5. Vänd i pastan och den rivna osten samt slå i ägg-gulan. Blanda runt.
  6. Avsluta med soja, spenat och tomat som också blandas i.
  7. Njut av det goda livet
Inlagt av Johan Vallstrand 2018-04-11 13:15:01